Beerens verlengt bij sc Heerenveen

Sjors (Sj0rSz)
SC Heerenveen beschikt ook de komende jaren nog over Roy Beerens. De speler van de Friese formatie brak zijn contract open en verlengde deze tot medio 2013. Daarnaast gaf hij toe bewust voor een langer verblijf bij zijn huidige werkgever te kiezen.

"Ik voel me hier goed en heb het idee dat ik Heerenveen de juiste club is om de volgende stap te maken. Ik heb me dit seizoen goed ontwikkeld, maar presteerde niet stabiel genoeg. Iedereen weet dat ik kan voetballen, alleen moet ik dat elke week laten zien," liet Beerens in een reactie weten.

De vleugelspeler is overigens blij met het feit dat de knoop voor aanvang van de bekerfinale is doorgehakt. "Dan is het voor iedereen duidelijk waar mijn toekomst ligt en kan ik me volledig op de finale richten. Zondag wil ik er staan. Ik wil flitsen in De Kuip. Hopelijk kunnen we er een mooi voetbalfeest van maken."

Het was voor Beerens overigens geen lastige keuze. Bij sc Heerenveen voelt de speler zich thuis, boekte hij progressie en heeft hij nu een prima contract. "Heerenveen is goed voor me geweest. Bovendien ben ik nog maar 21. De stap omhoog kan altijd nog. Ik heb al veel jonge jongens naar topclubs zien vertrekken, die vervolgens op de bank terecht kwamen. Ik heb de tijd."