[NBA] Uitslag Magic - Celtics

Ermin (TheClown1)
De halve finales in de NBA play-offs zijn erg spannend. Gisteravond wonnen de Houston Rockets van de Los Angeles Lakers met 99-87 en brachten de stand op 2-2. De Boston Celtics wonnen van de Orlando Magic met 95-94 en brachten de stand hiermee op 2-2.

De kampioen van vorig jaar, de Celtics, doen hun uiterst best zonder de ster Kevin Garnett. De power forward moet de play-offs missen door een blessure. Glen Davis is zijn vervanger en doet het voorlopig prima. Gisteravond was hij goed voor 21 punten en zes rebounds. Paul Pierce, aanvoerder van het team, was met 27 punten topscorer van de wedstrijd. Ray Allen en Kendrick Perkins scoorden beiden twaalf punten. Van de vier wisselspelers die speeltijd kregen kon slechts Stephon Marbury scoren. De point guard scoorde twee punten.

Bij de Magic was Dwight Howard niet te houden. De center was goed voor 23 punten en zeventien rebounds. Rashard Lewis scoorde een punt minder en pakte zes rebounds. Mickael Pietrus scoorde elf punten maar desondanks gingen de heren uit Orlando thuis onderuit.