Hiddink: "Zal moeilijk zijn om te vertrekken"

Sjors (Sj0rSz)
Guus Hiddink is nog maar vier wedstrijden trainer van Chelsea. De Nederlander zegt tegen Sky Sports dat hij moeite zal hebben om Londen achter zich te laten.

"Het zal moeilijk zijn om dit allemaal achter te laten, dat is waar", begint de Varssevelder zijn verhaal. "Ik geniet ervan om hier te werken."

Hiddink werd twee maanden geleden aangesteld als interim-trainer van The Blues en heeft de ploeg sindsdien naar betere oorden geleid. Zo werd de halve finale van de Champions League gehaald en heeft de ploeg een ticket voor de FA Cup-finale. In de competitie bestaat er zelfs nog een kleine kans op het kampioenschap.

"Ik verdedig niet de manier waarop mijn spelers afgelopen woensdag reageerden, maar het toont wel aan hoe groot de passie en persoonlijkheid is", vervolgt Hiddink. "Ze willen voor elkaar door het vuur gaan. Ik heb met heel veel plezier met hen gewerkt."

Hiddink besloot met de woorden: "De spelers hier leven niet alleen hun luxe leventje moet de voeten omhoog. Ze willen schitteren bij een grote club. Dat maakt het moeilijk om hier te vertrekken."