[Upd] Tomasson toch niet tegen Roda JC

Olga (Nuongirl)
Kevin Hofland, Karim El Ahmadi en Andwelé Slory keren morgen terug in de wedstrijdselectie wanneer Feyenoord het opneemt tegen Roda JC.

Afgelopen week hervatte het trio de groepstraining na met divers blessureleed aan de kant te hebben gestaan en trainde gisteren volledig mee.

Over het meespelen van Jon Dahl Tomasson zal vandaag worden beslist. Afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht raakte de Deen geblesseerd aan zijn enkel, maar zijn herstel verloopt voorspoedig.

"Jon wordt als wij zaterdagochtend met de groep op spelhervattingen trainen door de medische staf getest", zei Leon Vlemmings gisteren. "Als hij die test goed doorstaat, sluit hij aan voor het vervolg van de training. Op basis daarvan nemen we vervolgens een beslissing over zijn meespelen. Als het risico groot is dat door zijn meespelen zijn blessure verergert, dan doen we het uiteraard niet."

Update:

Jon Dahl Tomasson zal aanstaande zondag niet in actie komen tegen Roda JC. De speler van Feyenoord heeft nog teveel last van een blessure aan zijn enkel.