PSV heeft het gehad met Lazovic

donroyco
Het Algemeen Dagblad meldt dat PSV op korte termijn afwil van aanvaller Danko Lazovic. Binnen de Eindhovense geledingen zou men de grillen en fratsen van de Serviër helemaal zat zijn. Het incident van afgelopen zondag in de wedstrijd tegen NEC was voor PSV aanleiding Lazovic ter verantwoording te roepen.

De Servische spits trok na het scoren van de 1-0 zijn shirt uit, waardoor hij automatisch een gele kaart kreeg. Kort daarna maakte Lazovic een onnodige handsbal, waardoor hij kon vertrekken. Nadat ook Edison Méndez van het veld was gestuurd kwam NEC in de blessuretijd langszij dankzij een treffer van Tim Janssen.

Over het gesprek met Lazovic wordt door iedereen bij PSV gezwegen. Duidelijk is dat men in Eindhoven Lazovic zo snel mogelijk wil zien te verkopen. Om de onderhandelingen met mogelijk geďnteresseerde clubs echter niet te verstoren zegt men niets over het gedrag van de Serviër.

Lazovic verloor dit seizoen zijn basisplaats bij PSV en kan dit maar niet verkroppen. In de uitwedstrijd tegen Ajax liet de spits zich volledig gaan nadat Ibrahim Afellay op zijn aangeven de gelijkmaker had gescoord. Tegen de toenmalige trainer Huub Stevens schreeuwde de Serviër: "Ik neuk je moeder."

Later in het seizoen liet Lazovic het aanwezige publiek opzichtig zijn spierballen zien nadat hij in de blessuretijd de winnende treffer had gemaakt in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (0-1). "De hele wereld is tegen me, maar niemand maakt Danko kapot", was zijn commentaar na afloop.