[NBA] Uitslag Celtics - Bulls

Ermin (TheClown1)
De Boston Celtics blijven het moeilijk hebben met de lager geplaatste Chicago Bulls. Gisteravond werd er met 106-104 gewonnen van de ploeg uit Windy City. Hiermee is de stand op 3-2 gebracht in de best of seven series.

De Celtics hebben het moeilijk zonder de ster Kevin Garnett. Door een blessure komt de power forward deze play-offs reeks niet meer in actie. Zijn vervanger is Glen Davis. Ondanks het feit dat Davis goede cijfers laat noteren kan de ploeg niet domineren zoals met Garnett. Davis eindigde de wedstrijd met 21 punten en zes rebounds. Aanvoerder Paul Pierce moest het met 26 punten doen terwijl Rajon Rondo er 28 liet noteren. Ray Allen scoorde slechts tien punten. Stephon Marbuy kreeg bijna dertien minuten speeltijd maar kon slechts drie punten scoren.

De rookie Derrick Rose blijft erg belangrijk voor de Bulls. Gisteravond scoorde hij veertien punten, pakte hij acht rebounds en gaf zes assists. Ben Gordon, ooit bestempeld als de vervanger van Michael Jordan, was goed voor 26 punten. Kirk Heinrich scoorde 19 punten maar desondanks werd er verloren en zullen de ploegen het moeten uitmaken in de resterende drie wedstrijden.

Uitslagen in de play-offs

ThuisUitUitslagStand
Boston CelticsChicago Bulls106-1043-2
San Antonio SpursDallas Mavericks93-1061-4*
Orlando MagicPhiladelphia 76ers 91-783-2
Portland TrailblazersHouston Rockets88-772-3

*Door naar de volgende ronde