'Barcelona wil Eto'o kwijt'

Ermin (TheClown1)
FC Barcelona wil graag optimaal profiteren van het topseizoen dat Samuel Eto'o heeft. Joan Laporta gaat naar een aantal Engelse clubs om te kijken of ze interesse hebben in de spits. Er zou een prijskaartje van 33 miljoen euro hangen aan de spits.

Op dit moment is Manchester City de grootste kanshebber. De rijkste club van Europa zal dan ook als eerst bezocht worden door de voorzitter. De 28-jarige spits heeft een contract tot 2010 bij de Catalanen en gaf al eerder aan niet te willen vertrekken. Het blijft de vraag of het riante salaris dat door de Engelse ploegen wordt geboden hem kan overtuigen.

Eto'o scoorde 27 keer in 31 competitiewedstrijden en kan naast de interesse van Manchester City ook rekenen op interesse van Tottenham Hotspur en Chelsea. “Laporta zal eerst luisteren naar 'The Citizens", verkondigde een bron binnen Barça. "Maar hij is bereid te praten met eenieder die met genoeg geld op de tafel kan komen". De Zwarte Panter is bij Barcelona bezig aan zijn vijfde en misschien wel laatste seizoen bij de koploper van de Primera División.