AZ gaat contract Pocognoli openbreken

donroyco
Na Héctor Moreno en Niklas Moisander is nu Sebastien Pocognoli aan de beurt. De Belg zal een nieuw contract gaan tekenen bij AZ. De verbintenis van Pocognoli loopt nu nog door tot de zomer van 2012.

"Het komt zeker goed. Ik hoop dat we het snel kunnen afronden. Dit is een teken van vertrouwen van de club. Het is goed om te weten dat AZ tevreden over mij is en het was ook mijn intentie om mijn contract te verlengen. Ik ben hier echt blij mee", vertelt hij tegenover Sportweek.

"Mijn gevoel bij deze club is gewoon goed. Dat zeg ik niet, omdat we net kampioen zijn geworden, het gaat om het totaalplaatje." Mocht zich in de zomer een club voor Pocognoli melden, dan staat hij niet te springen om een transfer te maken. "Als ik naar een andere club ga, is het nog maar de vraag of ik daar meteen basisspeler ben. Het lijkt me beter om met AZ goed te presteren in de Champions League en me zo in de kijker te spelen."

De jonge Belg zou reeds een gesprek met technisch directeur Marcel Brands hebben gehad. Pocognoli verwacht dat hij er voor het einde van het seizoen uit zal komen met AZ.