Vergoossen in beeld bij Genk

donroyco
Sef Vergoossen staat in de belangstelling van RC Genk. De oud-trainer van onder meer PSV en Roda JC zou de rol als technisch directeur tijdelijk moeten gaan invullen.

Racing Genk was al een tijdje op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Daarop maakte Vergoossen een rapport over de ideale technisch directeur voor Genk. De Belgische topclub kon op de korte termijn geen geschikte technisch eindverantwoordelijke vinden, en klopt nu bij Vergoossen aan.

"Vorige week belde algemeen directeur Dirk Degraen me met wens om toch nog voor hen in actie te komen", zegt Vergoossen tegenover Sporza. "Maar ik wil me niet laten vastpinnen op een fulltimebaan. Ik wil flexibeler zijn en op elk moment andere keuzes kunnen maken in mijn leven", aldus de oefenmeester.

"Als ik besluit om op het aanbod in te gaan, dan zet ik me er voor de volle 100% voor in. Maar ik wil ook niks vrijblijvend doen. Genk moet aangeven wat essentieel is, ik zie dan wel wat ik kan betekenen en of ik er ruimte voor heb", besloot Vergoossen zijn betoog. In de tussentijd gaat Genk wel op zoek naar een andere technisch directeur.