[NBA] Uitslag Jazz - Lakers

Ermin (TheClown1)
De Los Angeles Lakers wonnen het vierde duel in de best of seven play-offs series van de Utah Jazz. In de EnergySolutions Arena werd het 94-108 in het voordeel van de purple and gold.

In de derde wedstrijd had Kobe Bryant moeite om zijn goede vorm te vinden en dit kostte de Lakers uiteindelijk de winst. Gisteravond herstelde de huidige MVP zich met 38 punten en zes rebounds. Lamar Odom kreeg weer een basisplaats in plaats van Andrew Bynum en liet tien punten noteren maar ondertussen pakte Odom er ook vijftien rebounds bij. De Spaanse center Pau Gasol was goed voor dertien punten en tien rebounds.

Bij de Jazz blijken Deron Williams en Carlos Boozer het nieuwe Malone-Stockton koppel te worden. In de jaren negentig waren John Stockton en Karl Malone niet te houden bij de Utah Jazz. Boozer en Williams doen het dit seizoen na in een mindere vorm. Gisteravond waren de beide spelers goed voor 23 punten. Williams gaf naast zijn 23 punten ook nog eens dertien assists. De Rus Andrei Kirilenko was goed voor vijftien punten maar desondanks gingen de Lakers naar huis met de winst en de 3-1 voorsprong in de series.

Uitslagen in de play-offs

ThuisUit UitslagStand
Utah JazzLos Angeles Lakers94-1081-3
Miami HeatAtlanta Hawks107-792-1
Dallas MavericksSan Antonio Spurs99-903-1
New Orleans HornetsDenver Nuggetss95-931-2