Kras: "De champagne staat hier nog niet koud"

Olga (Nuongirl)
FC Dordrecht kan komende vrijdag alsnog een succes van dit seizoen maken door de zesde periode te winnen. De Schapenkoppen, die hun eerste vijf duels in de periode winnend afsloten, ontvangen op eigen veld sc Cambuur.

Verdediger Ruud Kras zegt tegen Elf Voetbal nog geen extra spanning te voelen. "Tegen Omniworld moesten we vorige week ook winnen, dus de druk is niet opgelopen. Het zijn gewoon twee hele belangrijke finales achter elkaar, waarvan we deel een al goed hebben afgerond."

Het zal echter geen eenvoudige opgave worden voor de ploeg van trainer Gert Kruys om Cambuur te verslaan. "Cambuur is een stugge tegenstander, met vooral voorin goede spelers", analyseert Kras de komende opponent. "Wij gaan ze aanvallend bestrijden."

De verdediger vindt het nog te vroeg om over een eventueel feestje te praten. "De champagne staat hier echt nog niet koud. We moeten het nog wel laten zien en winnen. Anders hebben we het niet meer in eigen hand en zijn we afhankelijk van RKC Waalwijk. Dat moeten we vermijden."