Breuer: "We kunnen alleen verliezen"

Sjors (Sj0rSz)
SC Heerenveen en FC Volendam zullen vanavond gaan uitvechten wie in de finale van de KNVB beker tegen FC Twente speelt. De Friese formatie is inmiddels als favoriet bestempeld. Desondanks blijft men toch op zijn hoede.

"Half Nederland mag dan wel denken dat wij wel even over Volendam heen walsen, daar denken we zelf heel anders over," liet Michel Breuer, speler van sc Heerenveen, weten. "Als je ook FC Twente en NAC Breda kunt loten, is Volendam op papier geen verkeerde tegenstander. Dat is waar. Maar het gaat gewoon een moeilijke wedstrijd worden. We hebben twee weken geleden nog tegen ze gespeeld. Toen wonnen we thuis heel moeizaam, met 1-0. Bovendien is Volendam in vorm en begint het met veel vertrouwen aan de wedstrijd."

Breuer zal zelf overigens niet spelen, vanwege een blessure aan zijn lies, maar weet wel dat iedereen op een overwinning voor de Friezen rekent. "Wij kunnen eigenlijk alleen maar verliezen, dat klopt. Als we in Volendam winnen heeft Heerenveen 'gewoon' de finale gehaald."

Kijk voor meer informatie over dit bekerduel op het FOK!forum