Glock tevreden over start nieuwe seizoen

Sjors (Sj0rSz)
Timo Glock kende een uitstekende start van het nieuwe seizoen. In de eerste twee races van het nieuwe Formule 1-seizoen startte de coureur van Toyota vanuit de pitstraat, maar wist elke keer in de punten te rijden. In Maleisië eindigde de Duitser zelfs op het podium.

"Het was zeker een goede start voor mij en het team. Persoonlijk was het voor mij ook erg mooi om al in de tweede race op het podium te staan en het gaf het team een tweede podiumplaats op rij, na de derde plaats van Jarno Trulli in Australië," liet een tevreden Glock weten.

Daarnaast wilde Glock het team van Toyota een pluim geven. "China verliep wat teleurstellender, maar in het algemeen is het geweldig om het seizoen te beginnen met een competitieve auto. Ik heb nu al veel punten gescoord, in moeilijke omstandigheden. Hier moet ik het team voor bedanken."

Glock slaagde er als één van de weinigen in om in de eerste drie races van het seizoen punten te pakken. Ook de coureurs van Brawn GP, Jenson Button en Rubens Barrichello, slaagden hier in.