[Upd] Pepe gaat flink te keer in wedstrijd

Ermin (TheClown1)
Gisteravond moest Real Madrid thuis aantreden tegen Getafe. De club uit Madrid won met 3-2 en houdt hiermee de druk op FC Barcelona. Er was wel een vrij negatieve sfeer door een actie van verdediger Pepe.

De verdediger ging vrij heftig door op Getafe-speler speler Francisco Casquero. Pepe haalde de speler in het strafschopgebied hard onderuit en ging flink door op de speler. Casquero kon de wedstrijd hervatten en eiste zelf de strafschop op. Zijn actie à la Panenka werd gekeerd door doelman Iker Casillas. De actie van Pepe werd met een rode kaart bestraft. Het is nog onduidelijk hoeveel wedstrijden schorsing de international krijgt.

De desbetreffende actie is hier te zien.

Update:

"Ik ben erg geschokt", zei de Portugese international na afloop tegenover AS. "Het is iets wat mij nog nooit is overkomen. Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle voetballiefhebbers, Casquero en de scheidsrechter, want mijn gedrag was niet goed. Veel mensen weten dat ik ook niet zo ben."

"Ik gaf hem een duw in het strafschopsgebied en toen gebeurde alles heel snel", zei Pepe. "Ik raakte buiten zinnen, want ik gaf een penalty weg op een belangrijk moment. Maar uitleggen kan ik het niet."

Trainer Juande Ramos van Real Madrid noemde het voorval slechts een ongelukje. "Hij probeerde in de lucht te schoppen", meende de Spanjaard.