David Villa wil in Valencia blijven

Ermin (TheClown1)
Wederom laat David Villa zich uit over zijn toekomst. De spits vertelt in een interview niet weg te willen uit Valencia. De 27-jarige Villa scoorde al 81 keer in 121 competitiewedstrijden. Hij wordt ondertussen aan Europese topclubs als FC Barcelona en Chelsea gelinkt.

"Die geruchten doen mij niets", begint El Guaje. "Het enige dat ik wil doen is mij bezighouden met voetballen bij Valencia. Mochten er clubs concreet worden dan wordt dat tegen die tijd wel besproken." Op de vraag of zijn toekomst bij Valencia in gevaar ligt als de club Champions League misloopt antwoordt hij als volgt.

"Het mislopen van de Champions League zal wel gevolgen hebben voor de club zelf, maar niet op mijn beslissing, want ik wil hier blijven", vertelt de Spaans international die liefst 34 treffers maakte in 50 interlands. "Maar die gedachte is nog niet in mijn hoofd opgekomen. Ik ben ervan overtuigd dat wij aan de volgende editie van 'Het Kampioenenbal’ meedoen."

Wanneer er gevraagd wordt of hij in september van dit jaar nog steeds in 'De Sinaasappelstad' te bewonderen is, lacht Villa de vraag weg. "Ik ben hier niet alleen in september, maar ook nog de komende zes jaar te bewonderen", aldus de topspits die groot werd bij Sporting Gijón.