Voronin heeft spijt van rode kaart

Olga (Nuongirl)
Andrei Voronin bewees zijn ploeg Hertha BSC afgelopen weekend een slechte dienst door in de blessuretijd van de wedstrijd tegen Hannover 96 (2-0 verlies voor de Berlijners, red.) tegen een domme rode kaart op te lopen.

Zonder oog voor de bal te hebben schopte de Oekraïner tegenstander Leon Andreasen onderuit. Toen de middenvelder op de grond lag en Voronin de rode kaart had gekregen, schoot de aanvaller ook nog eens de bal tegen de rug van Andreasen.

Voronin bood na afloop meteen zijn verontschuldigingen aan voor zijn actie. "Het spijt me. Het was zó dom, natuurlijk mag dit niet gebeuren. Ik weet niet wat er met me aan de hand was."

"Het is de eerste rode kaart in mijn loopbaan. De frustratie was zo groot, omdat we voor de derde opeenvolgende keer verloren. Na afloop ben ik direct naar de kleedkamer van de scheidsrechter gegaan om mijn verontschuldigingen aan te bieden."

Hertha-trainer Lucien Favre gaf al aan het incident niet te accepteren. "Wat hij heeft gedaan, kan gewoon niet", aldus de Zwitserse trainer. Voronin dreigt nu een flink deel van de slotfase van het Bundesliga-seizoen van de kant te moeten bekijken.