Van Persie: "Grote kans dat ik blijf"

Sjors (Sj0rSz)
De kans is groot dat Robin van Persie zijn carrière bij Arsenal zal voortzetten. Hiermee drukt de international van het Nederlands elftal de geruchten over een mogelijk vertrek eigenhandig de kop in.

"We hebben een paar bijeenkomsten gehad in een zeer positieve sfeer," liet Van Persie weten. "Het belangrijkste is dat beide partijen de intentie hebben om te verlengen en zoals ik het zie hebben we dat allebei, dus is er een grote kans dat ik blijf."

Arsène Wenger, trainer van The Gunners, liet eerder al weten dat er voorlopig niet over een nieuw contract wordt gesproken. Volgens de oefenmeester zou de ploeg zich de komende weken op de naderende wedstrijden moeten focussen.

"We praten over een nieuw contract, maar nu even niet, omdat de manager wil dat we er niet meer over praten. Dat is zijn mening, daar heb ik geen problemen mee. Dan wachten we wel. We gaan aan het einde van het seizoen door met de besprekingen. Ik heb hier een contract dat ik respecteer en wat er daarna gebeurt weet ik niet omdat we nog steeds in onderhandeling zijn", lichtte Van Persie toe.