Ronaldo wil Adriano gaan helpen

Sjors (Sj0rSz)
Ronaldo wil Adriano bij gaan staan in de moeilijke tijd, die de speler van Internazionale momenteel doormaakt. De aanvaller van de Italiaanse formatie kampt namelijk met psychologische problemen en maakte gisteren bekend voorlopig met voetballen te stoppen.

"Adriano heeft het op dit moment heel erg moeilijk," liet Ronaldo in een reactie weten. De Braziliaan kent Adriano erg goed en vormde met hem ook het spitsenduo van de Braziliaanse nationale ploeg tijdens het WK van 2006.

"Ik zal alles doen om hem te helpen. Maar dat blijft tussen hem en mij," ging Ronaldo verder. "Ik zal niet de zoveelste persoon zijn die Adriano's proces maakt in de media."

De problemen van Adriano begonnen na het overlijden van zijn vader. Sindsdien kampt de speler met overgewicht en een drankprobleem. Daarnaast wil hij niet naar Internazionale terugkeren, omdat hij daar niet gelukkig is. Ronaldo: "Ik ben al lang goed bevriend met Adriano en ken zijn verleden. Maar op dit moment weet niemand echt wat er in zijn hoofd allemaal omgaat."