Almunia en Gallas lopen blessure op

Ermin (TheClown1)
Arsenal moest gisteravond in het Champions League-duel tegen Villarreal noodgedwongen twee wissels doorvoeren in de eerste helft. Eerst werd keeper Manuel Almunia gewisseld en vervolgens moest ook verdediger William Gallas naar de kant.

Beide spelers zullen hoogstwaarschijnlijk de return van volgende week woensdag moeten missen. De doelman kwam na 28 minuten in botsing met Giuseppe Rossi en hield een enkelblessure eraan over. Enkele minuten erna kwam ook Gallas in botsing met Rossi, die een knieblessure hieraan overhield.

De trainer, Arsené Wenger, verwacht geen snel herstel van beide spelers. "Wat Gallas betreft, dat ziet er vrij ernstig uit. Het zou een blessure aan de mediale band van zijn knie kunnen zijn, dat moeten we nog onderzoeken. Ik ben geen dokter, maar de eerste indicaties zien er niet goed uit. Bij Manuel is een enkelblessure weer gaan opspelen, wat hem waarschijnlijk een paar weken gaat kosten." De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, wat een goede uitgangspunt is voor de Engelse club.