McClaren blijft FC Twente trouw

Sjors (Sj0rSz)
Steve McClaren zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer van FC Twente zijn. De Brit heeft een contract dat nog één seizoen doorloopt en zal dat naar eigen zeggen gewoon uitdienen. Daarnaast heeft de voormalig bondscoach van Engeland het prima naar zijn zin.

Een terugkeer naar de Engelse competitie is voor McClaren nog geen enkele keer aan de orde geweest. "Ik mis Engeland niet, heb het hier uitstekend naar mijn zin, ga met plezier naar mijn werk en heb geen problemen met de pers. Ik houd van deze cultuur," liet hij weten.

Daarnaast is McClaren vol lof over de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman: "Hij straalt in alles ambitie uit, maar hij maakt ook waar wat hij zegt. Dat is een eigenschap waarop ik niet iedere bestuurder in de voetballerij kan betrappen. Goed, vijf jaar geleden lachten de mensen Joop uit, omdat hij in een slechte tijd voorspelde een nieuw stadion en een gezonde organisatie neer te zetten. Nou, dat is gelukt. Ik heb een zwak voor Joop, ik houd van zijn plannen, zijn daadkracht en zijn club."