Van Persie twijfelt aan Arsenal

Niels (DerMeister)
Het is nog even onduidelijk of Robin van Persie bij gaat tekenen bij Arsenal. De speler van de Londenaren lijkt ongelukkig te zijn door het feit dat de club slechts één prijs wist te winnen tijdens het verblijf van Van Persie.

"In de afgelopen vier jaar heb ik met Arsenal alleen de FA Cup gewonnen", begon de aanvaller. "Dat is te weinig. Ik wil nu doorzetten om meer te bereiken", ging de 25-jarige Van Persie verder in het magazine van de Champions League. "Dat gevoel heb ik in mijn lichaam en geest. Ik denk dat ik een belangrijke rol kan spelen om Arsenal naar een hoger niveau te tillen."

Voor de international zou er een contract voor drie jaar klaarliggen in Londen. "De besprekingen verlopen heel positief. Financieel gezien is de aanbieding van Arsenal ook prima. Maar dat is niet alles voor mij. Het gaat ook om mijn ambities en hoe we die kunnen waarmaken."

"De club en ik willen hetzelfde. Het is ook onze intentie om onze sportieve doelen te halen. Want aan alle andere voorwaarden is bij Arsenal voldaan: we hebben een fantastisch stadion, geweldige supporters en geld op de bank. Nu moeten we nog de laatste push maken", aldus Van Persie.