Button: "We kunnen nog sneller"

Peterselieman
Brawn GP heeft in Australië voor een verrassing gezorgd door bij het debuut meteen eerste en tweede te worden in de race. Coureur Jenson Butten denkt dat de Formule 1-auto's van de nieuwe Britse renstal nog sneller kunnen dan wat ze in Melbourne hebben laten zien.

Button zei ondanks zijn overwinning op Albert Park het niet eenvoudig te hebben gehad. "Ik mag dan de race gewonnen hebben, maar bij de pitstops verloor ik bijvoorbeeld zes seconden. Dus er zijn een aantal zaken waar we zwak zijn. Dat blijft ook zo, omdat we bijna niet getest hebben. Het zal dus heel moeilijk worden om die perfectie te bereiken."

"We weten niet wie er snel gaat zijn in Sepang, omdat het circuit zo anders is," aldus Button die in Maleisië en bij de latere races rekening met alles houdt. "Ik denk dat we competitief zijn, maar de vraag is wie ons gaat uitdagen. Anderen zullen flinke stappen voorwaarts maken, misschien al bij de verre races, anders wel bij de Grand Prix in Barcelona waar iedereen met nieuwe aerodynamische pakketten komt."

De Brit die in Australië pas de tweede race in zijn carrière won, wil dat Brawn GP zich blijft verbeteren gedurende het seizoen. "We hebben nog niet alles eruit gehaald wat erin in. Maar het is goed om te zien dat we in een niet perfect weekend toch wegkomen met een pole-position en een zege."