Domenicali teleurgesteld over start Ferrari

Peterselieman
Teambaas Stefano Domenicali is niet blij met de start van het Formule 1-seizoen van Ferrari in 2009. De Italiaan zag zowel Felipe Massa als Kimi Räikkönen uitvallen en noemde dat Ferrari onwaardig.

"Beide wagens zijn uitgevallen, dus we zijn nog niet betrouwbaar genoeg. Onze prestaties waren ook nog niet op het niveau waarop we hadden gehoopt na de wintertests. We zijn nog erg aan het worstelen met de banden. Dit begin van het seizoen is Ferrari onwaardig", aldus een zwaar sippende Domenicali in Australië. "Wat betreft het resultaat was het een dag om snel te vergeten, al valt er nog wel veel te analyseren, zodat we meteen wat zaken kunnen verbeteren. In dat opzicht is het goed dat we volgende week alweer onze volgende race hebben. Hierdoor kunnen we meteen reageren op de dingen die afgelopen weekend verkeerd gingen."

De Italiaan denkt dat Maleisië een goede graadmeter gaat zijn voor het verloop van het eerste deel van het seizoen. "Melbourne geeft meestal niet echt een duidelijk beeld van de rangorde. In Sepang zullen we een beter beeld krijgen. We weten echter dat we een paar sterke concurrenten hebben, waaronder één die zondag niet te pakken was."