20.000 berichten voor Nuongirl

Sjors (Sj0rSz)
Nuongirl heeft zojuist een nieuwe mijlpaal als redactielid van FOK!sport bereikt. De Site-Admin en PR-dame van de sportsite van FOK! heeft namelijk haar 20.000e bericht geplaatst. Met dit bericht: Pothuizen nog een seizoen bij NEC bereikte ze dit aantal.

Nuongirl begon haar carrière op FOK!sport in december 2003. Langzaam maar zeker wist ze uit te groeien tot één van de pijlers binnen ons team. Om wat voor soort bericht het ook gaat, Nuongirl heeft er vast wel een keer over geschreven. Dat de hoeveelheid berichten indrukwekkend is, blijkt wel uit het feit dat de nummer twee bij Sport pas op 4.346 berichten staat en dat Nuongirl in augustus 2007 641 keer een stukje op FOK!sport postte.

Ook zijn er inmiddels een paar mooie specials van haar hand verschenen en staan er met regelmaat prijsvragen op FOK!sport, waar ze de prijzen voor regelt.

We hopen dat FOK!sport en al haar trouwe lezers nog lang van de berichten van Nuongirl mogen genieten en dat ze ons voorlopig nog niet zal verlaten.. Tot slot willen we haar bedanken voor de jarenlange inzet voor deze sportsite.