Marcellis wil graag bij PSV blijven

Sjors (Sj0rSz)
Ondanks de berichten dat de onderhandelingen over een verbeterd contract niet soepel verlopen, gaat verdediger Dirk Marcellis er voorlopig nog gewoon vanuit dat hij bij PSV blijft. De verdediger praat momenteel met zijn werkgever over een opwaardering van zijn verbintenis.

"Ik wil graag bij PSV blijven en de club wil me graag behouden", zei Marcellis dinsdag na afloop van de training van het Nederlands elftal tegen de aanwezige media. "We hebben allebei de intentie uitgesproken om bij elkaar te blijven."

Marcellis zou volgens berichten die vorige week doorsijpelden niet gelukkig zijn met het aanbod van PSV. "We hebben een aantal weken geleden een gesprek met PSV gehad. Het eerste gesprek ging stroef, maar het is niet zo dat de onderhandelingen over zijn. Over twee weken praten we verder en ik zie geen problemen in die onderhandelingen."

De berichten dat Everton hem zou volgen, doen hem niets. "Dat heb ik ook gehoord. Ik weet niet wat er waar van is, maar ik kan er totaal niets mee", aldus Marcellis.