Gerrard wil nooit meer weg bij Liverpool

Sjors (Sj0rSz)
De liefde tussen Liverpool en middenvelder Steven Gerrard lijkt voor eeuwig te zijn. De 28-jarige Gerrard wil deze liefde dan ook zo snel mogelijk vertaald zien in een contract dat hem voor de rest van zijn loopbaan aan de Engelse club bindt.

De huidige verbintenis van Gerrard loopt medio 2011 af, maar de middenvelder wil zo snel mogelijk met de clubleiding om de tafel om te praten over een nieuwe overeenkomst. "Als de mogelijkheid me geboden wordt om hier langer te blijven, dan grijp ik die met beide handen aan. Nog nooit heb me 'happier' gevoeld dan nu", betuigt Gerrard zijn liefde voor de club in The Sun.

"Ik heb vaak geklaagd dat we niet konden aanpikken in de titelrace, maar daar is nu geen sprake van. We kunnen elke club verslaan. Ik speel in een topteam en we hebben een manager van wereldklasse", voegt de middenvelder hieraan toe.

Liverpool heeft in de Premier League nog maar vier verliespunten meer dan koploper Manchester United en strijdt bovendien op 8 en 14 april met Chelsea om een plek in de halve finale van de Champions League.