Ramos hoopt op herstel van Iniesta

Ermin (TheClown1)
Aankomend weekend staan de WK-kwalificatieduels op de programma. Spanje speelt tegen Turkije en kan goed zaken doen richting plaatsing indien er gewonnen wordt. De Europees kampioen moet dit doen zonder Barcelona-speler Andres Inestia. Hij kampt met een blessure.

Sergio Ramos, de rechtsback van Real Madrid en goede vriend van Iniesta, hoopt een rappe herstel van de middenvelder. De concurrentie tussen Barcelona en Real Madrid wordt opzij gelegd door beide spelers in dat geval. "Ik ken Andres (Iniesta, red.) al heel lang", begint de rechtsback.

"Iniesta is een grote speler en hij speelt altijd goed in de Spaanse ploeg. Zijn blessure is zeer vervelend voor de hele ploeg", aldus de 22-jarige speler van De Koninklijke. "Ik zou nooit wensen dat een teamgenoot geblesseerd raakt. De competitie is een strijd tussen de clubs, en de beste zal uiteindelijk winnen."

Spanje is de koploper in poule vijf en treft Turkije, de nummer twee van de poule, tweemaal in vijf dagen. "We hebben vertrouwen om verder te gaan op dezelfde manier als het team deed. Als we beide duels winnen, zijn we al bijna gekwalificeerd", besloot de 46-voudig international.