De Wolf interim-trainer Voorschoten '97

Michel (methodmich)
John de Wolf gaat per direct aan de slag als interim-trainer bij Voorschoten '97. De club uit de eerste klasse B van de zaterdagamateurs ontsloeg deze week het trainersduo Bert de Best en Arie van Duijn.

Het bestuur van Voorschoten '97 nam deze beslissing na een serie van vier wedstrijden die de ploeg maar één punt opleverde. Hiermee verspeelde de club de koppositie en is de kans op directe promotie naar de hoofdklasse flink afgenomen. De Wolf moet in de laatste weken proberen om Voorschoten alsnog naar het hoogste amateurniveau te loodsen.

De Wolf heeft al de nodige ervaring opgebouwd als trainer in het amateurvoetbal. Zijn laatste klus bij de Amsterdamse zondaghoofdklasser FC Türkiyemspor, inmiddels failliet, werd geen succes. Eerder werkte De Wolf voor Halsteren, Zwart-Wit '28, SVVSMC en Haaglandia.

Na dit seizoen zal Hein van Heek, onlangs ontslagen bij zaterdaghoofdklasser Noordwijk, trainer zijn in Voorschoten. De Wolf gaat dus maar voor enkele maanden aan de slag. Komende zaterdag zal het voormalig boegbeeld van Feyenoord bij Voorschoten debuteren in de wedstrijd tegen koploper TOGR.