Jenner: "Er staat nu een persoonlijkheid"

Olga (Nuongirl)
Ondanks het feit dat Julian Jenner lang niet altijd speelt onder de nieuwe trainer Theo Bos, spreekt de buitenspeler vol lof over de keuzeheer. Zelfs na de smadelijke 0-3 nederlaag van Vitesse tegen NAC Breda. Jenner mocht na 36 minuten invallen tegen zijn oude club en sprak met Goal.com.

"Tegen NAC spelen is altijd speciaal. Ik denk dat ze verdiend hebben gewonnen. Wij waren matig en leden erg veel balverlies. Zij hadden de kwaliteit voorin en straften onze fouten af”, analyseerde de invaller de wedstrijd.

Het zou toch aan Jenner moeten knagen dat zijn naam keer op keer niet tussen de andere basisspelers staat? “Nee, het knaagt niet aan me. Ik weet gewoon waar ik aan toe ben. Ik was blij dat ik mocht invallen in deze wedstrijd.”

Goed was het allesbehalve wat de Arnhemse club liet zien. Ook Jenner kon geen potten breken. “We hebben het gewoon heel slecht gedaan: we speelden de bal telkens naar de verkeerde kleur. Het is natuurlijk heel jammer dat je na zo’n goede reeks zo slecht speelt. De nederlaag was niet nodig geweest.”

Goal.com vroeg Jenner om de verschillen tussen Hans Westerhof, de vorige trainer van Vitesse, en Theo Bos aan te duiden. “Er staat nu een persoonlijkheid. Ik denk dat Westerhof te rustig was voor deze groep. Theo slaat met de vuist op tafel.”