Platje: "De trainer maakt een keuze"

Olga (Nuongirl)
Opnieuw scoorde Melvin Platje als invaller voor Volendam, maar het was niet genoeg voor de winst. Heracles Almelo pakte in de slotfase terecht een punt: 1-1.

Tegenover de NOS beschreef Platje zijn doelpunt. "Ik kreeg hem in de loop, kapte naar binnen en zag de verre hoek, waar ik hem mooi inschoot. Het was gewoon een mooi doelpunt."

Over zijn reserverol was Platje opnieuw bescheiden. "De trainer maakt een keuze en die heb ik te accepteren. Ik probeer elke invalbeurt mijn best te doen. Tot nu toe gaat het goed. Hopen dat ik een basisplaats krijg in de laatste paar wedstrijden. Tegen Roda JC ben ik goed ingevallen en tegen NEC een doelpuntje meegepikt. Of ik een gekke voetballer ben? Nou, ik doe gewoon mijn best en ik zie wel hoe het gaat. Soms schiet ik vanuit standen waar niemand het verwacht, maar ik doe het gewoon. Dat is misschien een Intuïtie die ik heb."

"Ik zat me wel te verbijten, want Heracles was veel beter. Wel een klotegevoel natuurlijk dat je de treffer in de 86ste minuut tegen krijgt, maar met een punt mogen we blij zijn."