Wijnaldum tot 2012 bij Feyenoord

Sjors (Sj0rSz)
Feyenoord heeft het contract met Georginio Wijnaldum opengebroken en verlengd tot medio 2012. De 18-jarige middenvelder van Feyenoord is nog altijd de jongste debutant in het eerste elftal van de Rotterdammers.

"Georginio is zonder twijfel het grootste talent dat Feyenoord de laatste jaren heeft voortgebracht," lichtte Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, toe. "Ook in een voor de club sportief moeilijk seizoen heeft hij zich weten te onderscheiden. We hebben er heel veel vertrouwen in dat hij de grote belofte die hij nog in zich draagt gaat waarmaken."

Ook Wijnaldum was erg blij met het openbreken van zijn contract. "Feyenoord laat op deze manier zien dat het heel veel vertrouwen in mij heeft. Nu moet ik me niet gek laten maken door allerlei geruchten en geluiden om mij heen en gewoon mijn best blijven doen. Ik ben nu sowieso nooit bezig met andere clubs, ik heb me altijd volledig op Feyenoord gericht en zal dat blijven doen."

Daarnaast denkt de speler nog veel bij Feyenoord te kunnen leren. "Dit is tot nu toe een heel leerzaam seizoen geweest. Persoonlijk gaat het redelijk, maar met het team minder. Het is belangrijk voor mijn ontwikkeling om dit mee te maken."