Loovens: "Ik kan meekomen bij Feyenoord"

Olga (Nuongirl)
Rancune heeft hij niet, maar Glenn Loovens zegt dat hij zich nu makkelijk staande zou houden bij Feyenoord.

Loovens vertrok in 2006 bij de Rotterdamse club en kwam via Cardiff City bij Celtic terecht. "Ik ben ervan overtuigd dat ik me nu makkelijk staande zou kunnen houden bij Feyenoord, maar een overgang is niet aan de orde."

Loovens droomt inmiddels hardop van Oranje. "Ik heb alle jeugdselecties doorlopen en heb met bijna alle jongens gespeeld die nu in Oranje spelen", vertelt Loovens aan Voetbal Magazine. "Het is een prachtige lichting, als je ziet waar al die gasten onder contract staan. Aan de ene kant is het leuk dat je met die gasten hebt samengespeeld, aan de andere kant is het geen garantie voor succes. Maar laat ik eerst maar eens bij Celtic een basisplaats veroveren. Dat is nog een hele opgave, want mijn concurrenten zijn de aanvoerder en de reserve-aanvoerder."

"Toch heb ik het gevoel dat ik er bijna ben. In het begin moest ik even wennen, merkte op de training echt dat Celtic een stapje hoger is dan Cardiff. Nu zegt de manager dat hij het bijna niet meer kan maken om mij er naast te zetten," besluit de 25-jarige Loovens.