Button bereid salaris in te leveren

Ermin (TheClown1)
Jenson Button is erg gemotiveerd om wereldkampioen te worden. Dat streven heeft de Honda-coureur al veel geld gekost en het ziet er naar uit dat hij nog meer gaat inleveren. Hij zal het komend seizoen miljoenen inleveren om te kunnen racen.

Button is ervan overtuigd dat hij wereldkampioen kan worden met de hulp van Ross Brawn. Op dit moment probeert Brawn samen met Nick Fry Honda - via een management buy-out - over te nemen en Button is bereid te helpen. De Engelse media melden dat de coureur de helft van zijn salaris wil inleveren en af wil zien van bonussen. Hij is ook bereid om zijn eigen reiskosten, en de salarissen van zijn eigen fysiotherapeut en persoonlijke assistent te betalen. De kosten voor zijn vader, die hem bij iedere race vergezelt, wil hij ook betalen.

De overname zal er overigens wel voor zorgen dat er minstens 200 banen geschrapt worden. Op dit moment wordt een oplossing gezocht. Caroline McGrory, de juridisch adviseur van het team, registreerde al een aantal websites op de naam van Brawn Racing.