Feyenoord heeft interesse in spelers NEC

De geruchten gaan dat Mario Been niet de enige is die deze zomer NEC verlaat voor Feyenoord. De verdedigers Dani Fernández en Youssef El-Akchaoui hebben beide een kans de overstap te maken naar De Kuip.

Beide spelers zijn namelijk makkelijk te halen voor Feyenoord. Dani Fernández heeft een aflopend contract waardoor hij in principe gratis naar Feyenoord zou kunnen verhuizen. Been is erg positief over de vleugelverdediger. "Ik ben zeer gecharmeerd van Dani", aldus Mario Been tegen VI. "Hij is een technisch sterke, oprukkende rechtervleugelverdediger. Van zulke spelers hou ik. Misschien kent niemand in Nederland hem goed, omdat hij buiten het veld nogal timide is, maar als voetballer vind ik hem geweldig. Er is nog niks honderd procent zeker, maar hij staat wel op mijn lijstje voor Feyenoord"

El-Akchaoui heeft in Nijmegen wel nog een lopend contract. Er staat echter een clausule in waardoor hij relatief goedkoop kan vertrekken. Het exacte bedrag is niet bekend, maar dit zal rond de negen ton liggen.