FOK!kers: "Doping niet legaliseren"

Olga (Nuongirl)
Doping moet niet worden gelegaliseerd, althans, dat vindt 77 procent van de FOK!kers die afgelopen week op de poll op FOK!sport hebben gestemd.

De afgelopen jaren wordt de topsport overspoeld door doping, en niet alleen het wielrennen heeft er last van. Dit jaar werd bekend dat honkballer Alex Rodriquez in het verleden doping gebruikte, het CAS verlaagde een straf voor drie voetballers uit Malta die waren betrapt op doping. Begin deze maand werd bovendien bekend dat de legendarische honkballer Barry Bonds in 2003 betrapt is op het gebruik van doping.

De FOK!kers zijn duidelijk tegen het legaliseren van doping. Enkele reacties:

Het maakt me eigenlijk niet zo veel uit, behalve dat als je 't legaliseert je eigenlijk topsporters dwingt om het te gebruiken (hun concurrenten doen het immers ook dus anders winnen ze nooit). Daardoor zullen ze steeds meer tot het gaatje gaan en dat is met doping levensgevaarlijk.

Dan gaan nog meer sporters het nog meer gebruiken en na een aantal jaren is hun lichaam naar de klote door die rotzooi.

Zelfs partydrugs kunnen je prestaties bevorderen... Laat die er maar gewoon op staan, naast of het wel of niet prestatiebevorderend werkt is het ook een signaal dat topsporters gewoon geen drugs gebruiken.

Ook deze week weer een nieuwe poll op FOK!sport. Deze vind je hier.