Crisisoverleg bij De Graafschap

Olga (Nuongirl)
De Graafschap verkeert momenteel in crisis. De clubleiding heeft zich vanmiddag beraad over de positie van trainer Henk van Stee.

De slechte prestaties van de club worden Henk van Stee door de supporters van De Graafschap verweten. Mede daarom heeft de clubleiding besloten een gesprek aan te gaan met de trainer, dat morgen wordt voortgezet. Op maandagmiddag houdt de club altijd werkoverleg met de trainer, maar ditmaal achten beide partijen een uitgebreid gesprek noodzakelijk.

Vorige week stelde de 47-jarige oefenmeester, die eerder werkzaam was bij Shakthar Donetsk als hoofd jeugdopleiding, zijn eigen positie ter discussie bij de spelers. De groep besloot daaropvolgend unaniem dat de trainer de juiste man was voor De Graafschap.

Na de nederlaag tegen Feyenoord (0-2) werd nog maar eens pijnlijk duidelijk hoe de situatie echt in elkaar steekt. Technisch directeur Leen Looyen kan naar eigen zeggen de trainer niet steunen, omdat hij pas anderhalve maand werkzaam is bij de club. Van Stee heeft deze steun niettemin hard nodig.