Gomes: "Maak me jouw nummer één, of anders..."

Olga (Nuongirl)
Bij PSV was hij de gevierde man, maar bij Tottenham Hotspur wil het vooralsnog niet echt lukken met Heurelho Gomes. De Braziliaan voelt zich niet gesteund door trainer Harry Redknapp en zou hebben gedreigd: "Maak me jouw nummer één, of anders..."

Afgelopen week blunderde Gomes in de UEFA Cup, waardoor de Spurs met 2-0 verloren van Shaktar Donetsk. In de winterstop haalde Redknapp daarom Carlo Cudicini van Chelsea, die de afgelopen drie competitiewedstrijden het doel van Tottenham verdedigde.

Gomes voelt zich gesteund door voorzitter Daniel Levy, maar wil niet op de bank zitten. De Braziliaan heeft Redknapp gezegd dat hij een keuze moet maken tussen hem en Cudicini. "Ik was erg teleurgesteld dat ik niet was opgesteld tegen Arsenal (0-0), omdat ik Harry had verteld dat ik klaar was voor mijn rentree. Ik voel me niet bedreigd door Carlo, want het is voor een club als Tottenham belangrijk om goede vervangers op de bank te hebben," aldus Gomes die begin dit jaar met een blessure kampte aan zijn heup.

Desalniettemin wil Gomes niet weg uit Londen. Hij wijt zijn vele fouten aan zijn heupblessure. "Ik heb nog een contract voor minstens drie seizoenen en ik ben van plan dat uit te dienen. Maar je zult mij niet met een vrolijk gezicht op de bank zien zitten. Ik baalde net zo goed van mijn heupblessure, maar ik ben aangetrokken als eerste keeper en ik verwacht dat dat zo blijft."