Tevez wil nu weer wél blijven

Wouter Kursten (Magneet)
Manchester City en Real Madrid kunnen Carlos Tevez van het boodschappenlijstje halen. Beide clubs werden gelinkt aan de aanvaller van Manchester United, maar hoeven niet meer te rekenen op een transfer.

De Argentijns international liet weten liever bij zijn huidige werkgever te blijven dan te vertrekken. "Als het aan mij ligt sta ik hier nog een paar jaar onder contract. Het is moeilijk om een van de beste clubs ter wereld te verlaten," liet Tevez optekenen door het Argentijnse Radio del Plata.

De aanvaller heeft met het bestuur van Manchester United al gepraat over een contract, maar definitief is er nog niks. Beide partijen wachten tot de zomer voor er meer duidelijkheid gegeven kan worden. Zowel Tevez als de Engelse topclub lieten weten graag met elkaar door te willen.

Tevez wordt door de Mancunians gehuurd van West Ham United. Als de club uit Manchester Tevez echter wil contracteren zal er een miljoenenbedrag op tafel gelegd moeten worden door de club. De vraag is echter of United dat, met Rooney, Ronaldo en Berbatov in de selectie, zal gaan doen.