Robben wil wraak op Liverpool

Ermin (TheClown1)
Liverpool kan zich voorbereiden op de wraak van Arjen Robben. De aanvaller van Real Madrid is zeer gemotiveerd om van de Reds te winnen. Hij stond met Chelsea tweemaal tegenover Liverpool in de Champions League en verloor beide keren.

Volgende week speelt Real Madrid tegen Liverpool en Robben wil zich graag van zijn beste kant laten zien. "Deze keer wil ik absoluut van Liverpool winnen, zeker na die twee verloren halve finale-duels in 2005 en 2007", aldus de vleugelaanvaller tegenover de Spaanse radiozender Marca. "Ook baal ik van die gestopte penalty door Liverpoolkeeper Pepe Reina. Als ik opnieuw een strafschop mag nemen gaat ie er deze keer wel in".

Twee seizoenen geleden moesten na de 1-1 eindstand penalties genomen worden om de winnaar te bepalen. Robben en Geremi misten voor Chelsea waardoor Liverpool verder ging. De Nederlandse international, die Chelsea in augustus 2007 voor Real verruilde, ontpopt zich de laatste tijd tot een sleutelspeler in Madrid:

"In de Spaanse competitie beginnen we eindelijk onze draai te vinden". "In het met 4-0 gewonnen duel tegen Sporting Gijon was ik er weliswaar niet bij door een spierblessure maar op 25 februari wil ik fit aantreden in Bernabeu", vervolgt Robben die daar aan toevoegt: "We moeten in eigen huis met minstens twee doelpunten verschil winnen omdat het op Anfield (op 10 maart) sowieso zwaar wordt".