'Ooijer volgend seizoen bij PSV'

Sjors (Sj0rSz)
De kans is groot dat André Ooijer na de zomer weer voor PSV gaat spelen. De verdediger, die nu nog bij Blackburn Rovers onder contract staat, heeft 'in principe' zijn jawoord gegeven.

Ooijer heeft bij Blackburn Rovers een aflopend contract. Daarnaast zou hij met zijn gezin graag naar Nederland terugkeren. PSV gaf eerder al aan enige behoefte te hebben aan ervaring binnen de huidige selectie. De Eindhovense club hoopt met de aanwezigheid van de verdediger de ontwikkeling van jonge spelers sneller en beter te laten verlopen.

In het Eindhovens Dagblad liet Adrie van Kraaij weten dat Ooijer een serieuze kandidaat is. Toch blijft de technisch manager een slag om de arm houden. "Of het allemaal werkelijk doorgaat, is ook afhankelijk van een aantal omstandigheden," liet hij weten. "PSV is momenteel nog op zoek naar een nieuwe trainer en de komst van Ooijer zal dan eerst besproken moeten worden. PSV zal de komst van Ooijer pas bevestigen als de nieuwe coach is aangesteld en hij heeft aangegeven Ooijer in zijn selectie te willen hebben."