[NBA] Shaq en Kobe mede-MVP's

Ermin (TheClown1)
Tijdens de All-Star wedstrijd tussen de beste spelers van het Oosten en het Westen, zijn Shaquile O’Neal en Kobe Bryant samen tot meest waardevolle spelers uitgeroepen. Het leek de showtime basketbal van de Lakers uit eind jaren 90. In die periode zorgden Bryant en O’Neal voor drie kampioenschappen samen.

De wedstrijd werd door het westen met 146-119 gewonnen. Bryant eindigde met 27 punten, vier assists en vier rebounds. O’Neal mocht van de bank beginnen vanwege het feit dat de Chinees Yao Ming meer stemmen kreeg. O’Neal kwam tot zeventien punten in slechts elf minuten speeltijd. Overigens stal de grote center de show tijdens de aankondiging van de spelers met zijn prachtige danspasjes. Chris Paul, de point guard van de New Orleans Hornets, was goed voor veertien punten en veertien assists. Amare Stoudamire, teamgenoot van O’Neal bij de Phoenix Suns, kwam tot negentien punten en zes rebounds.

LeBron James kwam tot twintig punten en vijf rebounds terwijl Kevin Garnett goed was voor twaalf punten. Paul Pierce, teamgenoot van Garnett bij de Boston Celtics, moest het doen met achttien punten en twee assists. Dwight Howard, die overigens zaterdag zijn titel als slam dunk winnaar kwijt raakte aan Nate Robinson, scoorde dertien punten en pakte negen rebounds.