Lindgren is helemaal klaar voor Feyenoord

Olga (Nuongirl)
Rasmus Lindgren pakte vorige week tegen Vitesse zijn eerste minuten voor Ajax in 2009. Hij verving Vurnon Anita. Op dat moment stond Ajax al achter met 3-1.

"Het was fijn om weer te voetballen", aldus Lindgren op het digitale thuis van Ajax. "Maar een prettig moment om in de ploeg te komen was het natuurlijk niet. We stonden achter en we probeerden toch iets te forceren. Maar dat lukte niet echt. Integendeel: we kregen counter op counter tegen en verloren met 4-1."

Ajax wist al vier wedstrijden niet te winnen. "Het is inderdaad een behoorlijk hectische periode. Het belangrijkste is dat we nu gewoon de rust proberen te behouden in de ploeg. We moeten geen gekke dingen gaan doen."

"Er staat behoorlijk veel druk op deze wedstrijd tegen Feyenoord. Maar ik denk dat we daar goed mee om kunnen gaan. Iedereen heeft zin in de Klassieker. Het is een mooie manier om iets recht te zetten.”

Lindgren is overtuigd van de kwaliteiten van Ajax. "Ik vind dat wij de betere ploeg hebben. Maar we moeten er wel voor zorgen dat we dat zondag ook laten zien."

Meer over Ajax- Feyenoord kan je hier vinden.