Drenthe wil slagen bij Real

Sjors (Sj0rSz)
In een interview met het Spaanse Marca heeft Royston Drenthe laten weten dat hij wil slagen bij Real Madrid. De oud-Feyenoorder kan de laatste tijd weinig goeds doen bij het publiek van Madrid.

Drenthe werd in de zomer van 2007 naar Madrid gehaald voor veertien miljoen euro. Het zou een speler voor de toekomst zijn. Onder Bernd Schuster kreeg de Nederlander aardig wat speeltijd, maar sinds de komst van Juande Ramos moet hij vaak genoegen nemen met een plaats op de bank of zelfs op de tribune.

Toch is de 21-jarige speler positief over Ramos. "Hij helpt me veel. Hij is een perfecte coach voor een speler. Hij vertelt ons wanneer hij voelt dat het beter kan."

De speler vervolgde met de woorden: "Assistent-coach Marcos Alvarez is ook geweldig. Hij zegt altijd tegen me: 'Doe rustig aan Royston, je bent een goede speler. Je moet gewoon rustig blijven.'"

De laatste tijd wordt Drenthe door de fans van Real Madrid uitgefloten. "Het Bernabeu is mijn thuis en ik wil het vertrouwen van de fans winnen. Het is het stadion van de beste club ter wereld en ik wil daar spelen om mijn waarde te bewijzen."

"Ik ben pas 21 en kan iedere dag nog bijleren. Ik werk hard voor het team, doe altijd mijn best op het veld en ben er zeker van dat iedereen snel het beste van Drenthe ziet."