Robben wil nu weer van het spelletje genieten

Olga (Nuongirl)
Arjen Robben is momenteel de man in vorm bij Real Madrid. Bij Oranje kon de aanvaller echter niet van doorslaggevende betekenis zijn.

Tegen Tunesië kwam de ploeg van Bert van Marwijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Robben: "We lieten de bal te langzaam van links naar rechts gaan, waardoor we te weinig in één-tegen-één-situaties kwamen te staan en zo was het moeilijk om een aanval uit te spelen."

De veelvuldige positiewisselingen voorin bevielen Robben in ieder geval wél. "Zo krijgen we meer verrassing in ons spel", aldus de aanvaller, die voor het eerst sinds tijden langere tijd fit is. "Ik heb het de laatste keer anders aangepakt. Ik ben naar Van Toorn (Dick van Toorn, fysiotherapeut) gegaan om te revalideren en die heeft goed werk geleverd."

"Ik heb een programma met een andere manier van werken gekregen en op dit moment gaat het gewoon goed. Dat er in de toekomst niets zal gebeuren is natuurlijk uitgesloten, maar de bedoeling is wel dat het steeds minder wordt en dat ik meer van het spelletje kan genieten", aldus de voormalig PSV'er tegen OnsOranje.