[Upd] Duels Cambuur en Veendam weer afgelast

Peterselieman
Het Jupiler League-duel tussen SC Cambuur Leeuwarden en FC Zwolle is wederom afgelast. Het is al voor de derde maal dat de wedstrijd door een deels bevroren veld niet door kan gaan. Eerder stond het duel al voor 30 januari en 3 februari op de kalender.

Het veld is op enkele plekken bevroren en ook de regen en sneeuw van de afgelopen dagen hebben niet bijgedragen aan de betere condities van het veld. Daarom wil Cambuur-directeur Alex Pama ook dat de KNVB het duel uit de vierde periode enkele weken uitstelt. Door de weersvoorspellingen voor de komende weken lijkt het veld in Leeuwarden de komende tijd nog niet goed genoeg te zijn voor een wedstrijd.

Update

Ook het duel tussen Veendam en FC Omniworld dat voor vanavond op het programma stond is voor de derde maal afgelast. Ook hier is het deels besneeuwde en bevroren veld de oorzaak van het niet doorgaan van de wedstrijd.

Update 19:45 uur

De twee afgelaste duels staan nu voor dinsdag 17 februari op het programma. Of de wedstrijden op de nieuwe datum wel doorgaan is zeer de vraag, aangezien er vorst verwacht wordt.