[NBA] Bobcats profiteren van nieuwe speler

Ermin (TheClown1)
De Charlotte Bobcats hebben een nieuw record neergezet in de NBA. Dit seizoen hebben maar liefst 22 spelers het shirt van de club uit Charlotte gedragen. Het team heeft zodanig veel trades gedaan dat het een record is in de NBA.

De nieuwe aanwinst is de small/power foward Vladimir Radmanovic. De Serviër is in ruil voor Adam Morrison en Shannon Brown naar Charlotte gekomen. De Bobcats wonnen thuis van de Los Angeles Clippers met 94-73. Radmanovic mocht op de bank beginnen maar kwam in bijna dertig minuten speeltijd tot dertien punten en vier rebounds. Topscorer aan de kant van de Bobcats was Emeka Okafor met negentien punten en zestien rebounds. Boris Diaw was goed voor vijftien punten terwijl DJ Augustin er zeventien in schoot.

Bij de Clippers was Baron Davis weer eens van de partij maar zeer teleurstellend. De guard kwam slechts tot drie punten en acht assists. Chris Kaman wordt nog gemist bij de Clippers wat vooral te merken was aan het defensieve spel. Zach Randolph was goed voor twintig punten terwijl Eric Gordan er zeventien maakte.

Uitslagen in de NBA

ThuisUitUitslag
Charlotte BobcatsLos Angeles Clippers94-73
Milwaukee BucksHouston Rockets124-112
Memphis GrizzliesNew Orleans Hornets85-80
Philadelphia 76ers Phoenix Suns108-91