Prijswinnaars FOK!sport

Olga (Nuongirl)
Afgelopen week mochten we weer prijzen weggeven. De winnaars zijn inmiddels bekend.

FOK! mocht in samenwerking met Strengholt MultiMedia en MVSP eenmaal de 4DVDbox Schaatshistorie van Nederland weggeven en viermaal de 2DVDbox 100 jaar Elfstedentocht. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was ons jouw schaatsmoment te sturen.

De winnaar van de 4DVDbox Schaatshistorie van Nederland is geworden: Gluttony Het schaatsmoment van Gluttony was Gerard van Velde pakt het wereldrecord en olympisch goud op de 1000 m in Salt Lake City. Altijd de eeuwige nummer 4. Als nummer 4 zich gekwalificeerd voor de 1000 m. Een paar dagen terug 4e op de 500 m. Maar dan die prachtige race, een halve seconde van het wereldrecord af en daarna het lange wachten voordat hij het zeker wist. Een prachtige race die me nog steeds kippenvel bezorgt.

De winnaars van de 2DVDbox 100 jaar Elstedentocht zijn:
tjabbie
Mijn schaatsmoment van 8 jaar geleden vergeet ik nooit meer.
Mijn jongste dochter was een paar maand en mijn oudste was bijna 4 jaar en voor het eerst op de schaats. Met de baby in de kinderwagen op het ijs en mama en en Eleni op de schaats erachter. Dat vergeet je nooit weer, het is vastgevroren in mijn hoofd, helaas had ik geen fototoestel meegenomen. Mijn oudste is geboren in het jaar van de laatste elfstedentocht ( 3 dagen ná de rit)
Dus eigenlijk heb ik 2 schaatsmomenten.

cbcalimero
Ik kan het moment van 00.00 uur van de elfstedentocht 1997 niet meer vergeten, hoe die arme man net voor de finish niet meer verder mag. Dit zo jammer na zoveel uren te hebben geschaatst.

Beboja
Dat kroonprins Willem Alexander finishte bij de elfstedentocht en Prins Claus en Koningin Beatrix daar als trotse ouders hun zoon stonden op te wachten
Een mooi moment waar je goed kon zien dat het ook "gewoon " trotse ouders zijn en je helemaal vergat dat het de koningin was

LadyDJ
Mijn schaatsmoment is:
Dat ik als 6 jarig meisje met mijn ouders naar de schaatsbaan ging.
Voor het eerst op noren en na wat rondjes met mijn vader geklungeld te hebben mocht ik het toen alleen proberen...........ging hartstikke goed.....tot ik bij de bocht kwam.
Hoe ging dat ook nog maar????
Ik geprobeert maar helaas ik ging giga hard onderuit....met als gevolg dat ik de punt van één van de schaatsen in mijn bil kreeg!
Natuurlijk tranen met tuiten gehuild en ik ben daarna nooit meer op het ijs geweest!

Prijswinnaars gefeliciteerd!