Crewwisselingen januari

Sjors (Sj0rSz)
FOK!sport zal jullie ook in 2009 aan het begin van de maand laten weten welke verschuivingen er binnen de crew hebben plaatsgevonden. Hieronder volgt een overzicht van de wijzigingen in januari.

In de afgelopen maand hebben twee redactieleden er voor gekozen om hun tagje aan de wilgen te hangen, namelijk sbientje en TJDoornbos. We willen beide bedanken voor hun bijdragen en wensen ze veel succes in de toekomst.

Gelukkig hebben we ook nog een aantal nieuwe crewleden kunnen verwelkomen. Zij hadden allemaal op de sollicitatie gereageerd, die in januari was opgestart. MxM, HowardStern en LeVelo zijn de nieuwelingen, die jullie van het laatste sportnieuws gaan voorzien.

Daarnaast is er op FOK!sport een nieuwe functie, namelijk die van moderator. Wij hebben er voor gekozen om met drie moderators te starten en te kijken hoe dit gaat lopen. Er bestaat dus een kans dat Sjechov, Dein_Gesicht of Lastpost jouw foutieve post gaat wijzigen.

Tot slot keerde er ook nog een voormalig Site-Admin terug in de redactie van FOK!sport. RedFever007 gaat ons zo nu en dan ook weer bijstaan.