Feyenoord Supportersvereniging roept steun op

HowardStern
De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) heeft de fans opgeroepen om Feyenoord dinsdag te steunen in het bekerduel tegen SC Heerenveen.

De FSV baalt enorm van het gedrag van de fans die gisteren mee reisden voor het competitieduel met Heerenveen, dat met 3-1 verloren ging. Bij het duel steunden de supporters de pas geleden ontslagen trainer Gertjan Verbeek en niet de spelers. Ook blokkeerden zij de spelersbus toen deze terug richting Rotterdam wilde rijden.

"Dat de meeste supporters achter de ex-trainer zijn blijven staan is een duidelijk statement aan de directie, spelers en raad van commissarissen. De houding van uit het Feyenoordvak was ronduit negatief te noemen. De spreekkoren waren duidelijk genoeg. Ook na de wedstrijd ging dit door. De supporters, ALLE supporters, moeten nu wel begrijpen dat een blijvende negatieve houding naar de spelers slecht kan gaan uitpakken", schrijft voorzitter Eric van Dorp op de website van de FSV. Volgens Van Dorp hebben spelers die de boodschap nu nog steeds niet begrepen hebben, helemaal niets te zoeken in de Kuip.