Del Piero en Buffon niet weg voor 110 miljoen

HowardStern
De voorzitter van Juventus, Cobolli Gigli, heeft natuurlijk ook gehoord van het bod van Manchester City op AC Milan speler Kaká. Gigli schept alvast wat duidelijkheid over de toekomst van de spelers van zijn club.

Zo verklaart hij: "Alessandro Del Piero en Gianluigi Buffon zullen voor zo'n bedrag zeker niet weggaan." Buffon is al eerder in verband gebracht met Manchester City. Gigli is er echter vrij zeker van dat Juventus geen van zijn sterspelers zal verliezen. "We hebben nooit een bod ontvangen op Buffon", aldus de preses. Wat voor Buffon geldt dat geldt ook voor Del Piero. "Het zijn sterren van de club en ze zullen voorlopig niet vertrekken. Zelfs niet voor 110 miljoen. Zeker op dit moment, in financieel moeilijke tijden zijn dit soort bedragen onlogisch."

Doelman Buffon is alweer bezig aan zijn achtste seizoen in Turijn. De 34-jarige Del Piero is zelfs al aan zijn zestiende seizoen bezig. Beide Italianen bleven ook hun club trouw toen ze na het schandaal Calciopoli in de Serie B speelden.